juf Hetty

Kom in contact met

Mijn naam is Hetty van den Broek. Ik ben geboren in Nijkerk en getogen in Emmeloord. Ik heb de opleiding MBO- KVJV gedaan en ben getrouwd met Cor. Wij hebben twee zonen en een dochter: Rik, Sander en Renske.

Vroeger heb ik in de zorg gewerkt met voornamelijk kinderen met een verstandelijke beperking. Toen onze kinderen geboren waren, heb ik ervoor gekozen om de eerste jaren thuis te blijven. Toen mijn jongste dochter naar de peuterspeelzaal ging, kwam ik aanraking met het beroep  peuterleidster. Ik heb een aantal jaren in de oudercommissie gezeten en heb ik een tijdje als vaste hulpouder gewerkt op vrijwillige basis. Daarna ben ik gaan solliciteren en inmiddels ben ik alweer bijna 16 jaar werkzaam in dit beroep. Nu werk ik met veel plezier als peuterleidster, woensdag en vrijdag op de in Bruchem en op dinsdag op de Rank in Kerkwijk (invaller voor ouderschapsverlof Rianne). Het werk verveelt nooit. Vooral de muzikale, pedagogische en creatieve aspecten in dit werk en de dagelijkse omgang met de kinderen vind ik boeiend. Daarnaast spreekt het contact met de ouders en het samenwerken met collega`s mij aan.

Naast mijn werk zeggen ze vaak over mij dat ik een creatieve duizendpoot ben en dat klopt ook wel. Ik heb veel hobby`s. Mijn grootste hobby is tekenen en schilderen. Ik schilder van alles, een vaste stijl heb ik nog niet ontwikkeld. Meestal schilder ik bloemen, dieren, stillevens en stadslandschappen. Mijn andere hobby`s zijn: lezen, muziek maken en luisteren, tuinieren, wandelen en fietsen.

Tot ziens op de voorschool van de Rank!

p35397a_0195M0195.JPG