• 6 juli 2018

  Foto’s vossenjacht en schoolmarkt

  Nog even nagenieten van de vossenjacht en de schoolmarkt. Een mooi einde van het schooljaar. Fijne vakantie!

 • 23 juni 2018

  High tea

  Deze week trakteerden we onze ouders op allemaal lekkere hapjes die door de kinderen (met een beetje hulp van de juffen en meester) werden klaargemaakt. Een welgemeend dankjewel voor alle ouderhulp die we dit jaar mochten ontvangen. Zonder jullie hulp is het niet mogelijk om veel activiteiten te doen. Bijgaand een foto impressie van deze ochtend.

 • 26 mei 2018

  Avond4daagse

  Fotoverslag van de laatste avond van de avondvierdaagse in Zaltbommel. Onder prachtige weeromstandigheden genoten we van de mooie intocht in Zaltbommel. Marleen, Susan, Diana en Bert super bedankt voor de goede organisatie! En Adriaan natuurlijk voor de verzorging van de pauzes. De prijs voor mooiste outfits ging naar Brakel, maar die horen ook een beetje bij ons :-), omdat ze onder dezelfde stichting vallen. […]

 • 17 mei 2018

  Boerderij uitje

  Vandaag gingen de kinderen van de Ukkeklup naar de boerderij van de Fam. van Linden. Dit in het kader van het thema over de boerderij. Ze hadden het reuze naar de zin en op de foto ziet u hoe de boer een handje geholpen wordt! 

 • 26 april 2018

  Koningsspelen

  Op de Rank zijn we een beetje eigenwijs, dus hielden we vandaag onze koningsspelen. De dag werd gestart met de aubade bij onze vlaggenmast. ‘s Middags lunchten we samen in de klas, om de dag af te sluiten met koningsspelen op het plein. We hadden prachtig weer en er werd volop genoten. Alle ouders die meehielpen heel erg bedankt!

 • 25 april 2018

  Opa- en omadag

  Op 25 april ontvingen we heel veel opa’s en oma’s. Na een kopje koffie en een koekje gingen ze in de klassen kijken en mochten ze ook een beetje helpen (of was het andersom :-) ). Hier wat foto’s van deze morgen.

 • 24 april 2018

  Schoolreisje gr. 3 t/m 6

  Geniet nog even mee met de foto’s van ons schoolreisje vandaag in Oud Valkenveen.

 • 5 april 2018

  Schoolvoetbal jongens

  De jongens speelden op 4 april hun toernooi in Aalst. Er werd goed en sportief gespeeld. De tweede wedstrijd wisten ze zelfs te winnen. Goed gedaan, jongens! Hier enkele foto’s van deze middag. En de ouders die geholpen hebben bij de training en het toernooi heel erg bedankt!

 • 28 maart 2018

  Schoolvoetbal meiden

  De meiden trotseerden weer en wind op de velden in Kerkwijk. Goed gedaan, meiden! Hier enkele foto’s van deze middag.