• 5 december 2018

  Pieten op bezoek

  Vandaag vereerden de pieten ons toch nog met een bezoekje. Ze kwamen wel op een hele rare manier het schoolplein op: met een bakfiets! Die kwam ons bekend voor; waarschijnlijk hadden ze die zich ter plekke toegeëigend. Ook waren ze niet op de hoogte van de regel dat je niet mag fietsen op het schoolplein. Maar gelukkig hielpen de kinderen hen daar een handje […]

 • 30 oktober 2018

  Excursie rijksmuseum

  Groep 5-8 ging op maandag 29 oktober naar het rijksmuseum in Amsterdam. Het was een leuke en leerzame dag. Bijgaand de foto’s.

 • 25 oktober 2018

  Meesters- en juffendag

  Mooi weer, spelen in het bos en in het zand, knakworstjes en touwtrekken… Wat een feest!

 • 6 juli 2018

  Foto’s vossenjacht en schoolmarkt

  Nog even nagenieten van de vossenjacht en de schoolmarkt. Een mooi einde van het schooljaar. Fijne vakantie!

 • 23 juni 2018

  High tea

  Deze week trakteerden we onze ouders op allemaal lekkere hapjes die door de kinderen (met een beetje hulp van de juffen en meester) werden klaargemaakt. Een welgemeend dankjewel voor alle ouderhulp die we dit jaar mochten ontvangen. Zonder jullie hulp is het niet mogelijk om veel activiteiten te doen. Bijgaand een foto impressie van deze ochtend.

 • 26 mei 2018

  Avond4daagse

  Fotoverslag van de laatste avond van de avondvierdaagse in Zaltbommel. Onder prachtige weeromstandigheden genoten we van de mooie intocht in Zaltbommel. Marleen, Susan, Diana en Bert super bedankt voor de goede organisatie! En Adriaan natuurlijk voor de verzorging van de pauzes. De prijs voor mooiste outfits ging naar Brakel, maar die horen ook een beetje bij ons :-), omdat ze onder dezelfde stichting vallen. […]

 • 17 mei 2018

  Boerderij uitje

  Vandaag gingen de kinderen van de Ukkeklup naar de boerderij van de Fam. van Linden. Dit in het kader van het thema over de boerderij. Ze hadden het reuze naar de zin en op de foto ziet u hoe de boer een handje geholpen wordt! 

 • 26 april 2018

  Koningsspelen

  Op de Rank zijn we een beetje eigenwijs, dus hielden we vandaag onze koningsspelen. De dag werd gestart met de aubade bij onze vlaggenmast. ‘s Middags lunchten we samen in de klas, om de dag af te sluiten met koningsspelen op het plein. We hadden prachtig weer en er werd volop genoten. Alle ouders die meehielpen heel erg bedankt!

 • 25 april 2018

  Opa- en omadag

  Op 25 april ontvingen we heel veel opa’s en oma’s. Na een kopje koffie en een koekje gingen ze in de klassen kijken en mochten ze ook een beetje helpen (of was het andersom :-) ). Hier wat foto’s van deze morgen.