• 4 oktober 2019

  Dierendag op de Rank

  Vandaag is het dierendag, en mochten de kinderen een dier mee naar school nemen. Alle leerlingen mochten de dieren daarna bekijken en bewonderen.

 • 4 oktober 2019

  Herfst

  Juf Hannie heeft een herfsttafel in de hal van de school gemaakt. Sjouke en Marleen (AC) hebben de boom met blaasjes erbij gemaakt. Een super gezellige binnenkomer zo in onze school!

 • 30 september 2019

  Aftrap SGK week.

  Vandaag was de aftrap van de SGK week. De opening ging er over, dat je God alles mag vragen en dat Hij luistert. Voor de opening hadden wij ook postduiven, met de uitleg dat die briefjes kunnen overbrengen. God heeft geen briefjes nodig. Na afloop hebben we de duiven losgelaten. Ze zijn veilig aankomen bij hun baasje Aftrap SGK week.

 • 26 augustus 2019

  Bootcamp groep 7/8

  Groep 7 en 8 hadden een middagje bootcamp verdiend. Vorige week hadden ze hun huiswerk op tijd ingeleverd.        

 • 20 augustus 2019

  De start van groep 1 en 2.

    Deze gebruikten wij bij de opening vanmorgen.. Ik staat voor op de eerste plaats God, maar ook voor de leerkrachten     De start in groep 1 en 2, onze vissen zijn ook weer terug van alle logeerpartijen en groep 2 had zn eerste maandagmiddag (groep 1 is ma mi vrij) met echt rekenwerk.        

 • 5 juli 2019

  Afscheid groep 8

  De filmpremière van groep 7/8 was een succes. En we namen afscheid met een ‘lach en een traan’ van groep 8.    

 • 4 juli 2019

  Struintocht Loevestein groep 3/4

  Onder leiding van twee vrijwilligers van Staatsbosbeheer hebben de kinderen van groep 3 en 4 een leuke, gezellige en leerzame middag beleefd. We hebben heerlijk gestruind door de natuur rond Slot Loevestein. Er viel veel te ontdekken. Wat is de natuur bijzonder! #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px […]

 • 4 juli 2019

  Speeltuin groep 5/6

    We gingen afgelopen week met groep 5/6 naar de speeltuin in Zaltbommel. Nadat we eerst broodjes knakworst hadden gegeten, reden we naar ‘het Parkeiland’ waar ieder naar harte lust kon spelen met zand en water. Dat was een feestje, en zelfs het weer werkte mee! Bedankt Mirelle voor de mooie foto’s!  

 • 13 juni 2019

  Struinen in de Breemwaard

    #gallery-3 { margin: auto; } #gallery-3 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-3 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-3 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */